Стани член

Добре дошъл в света на JCI!

В този свят промяната започва от теб!

Готов ли си?

 

Членовете на JCI България са широка палитра от ентусиасти, стартиращи предприемачи, лидери и мениджъри в различни области. В JCI България ние ти даваме свободата да се занимаваш с това, което желаеш! Преоткрий себе си, намери нови приятели и съмишленици по идея! Можеш да се включиш в настоящите ни проекти или да разработиш свой!

 

JCI България - Бизнес проекти

Роден си с предприемачески дух, обичаш бизнеса,
конкурентната надпревара и новите контакти?
Тогава си идеалният член за нашите бизнес проекти!

JCI България положи основите на събитията от типа business networking – един от най-добрите начини за намиране на нови контакти и надеждни партньори. И понеже сме убедени, че знанията са най-ценни, организираме множество професионални обучения в областта на продажбите, човешките ресурси, лидерството и социалното предприемачество.
Нашите лектори са известни мениджъри и лидери от България и чужбина – Георги Найденов, Жюстин Томс, Паоло Руджери, Йонут Тата, Филипе Карера и още много други. Пловдив вече три пъти поред е домакин на безплатния семинар „Първи стъпки в бизнеса“, а през януари 2015 г. във Варна се проведе бизнес форум под мотото “Let’s jump higher”.
Това е само малка част от всички наши бизнес проекти! Предстоят още нови предизвикателства! Присъедини се към нас, за да покорим заедно върховете в бизнеса!

 

JCI България - Социални проекти

Роден си с грижа към околните, обичаш да помагаш
и искаш да промениш света към по-добро?
Чувал ли си за нашите социални проекти?

Като на шега се роди идеята ни за JCI езиково кафе – свободният начин да практикувате чужд език без притеснение в приятна атмосфера. Спечелихме множество привърженици, а популярността продължава да расте с всяко изминало събитие!
През март 2015 г. организирахме Академия Z – събитие, на което запознахме младежите с ползите от доброволчеството, как да бъдат активни граждани и да не се отказват от мечтите си! Обещаваме си да продължим с Академията!
През май 2015 г. ще се състои проекта JCI TOYP (Ten Outstanding Young Persons), на който ще наградим 10-те най-изявени млади личности със значителен принос в обществото! И това е едва малка част от всички социални проекти, по които JCI България работи! Бъди активен гражданин и се включи в нашата обща мисия за промяна!

 

JCI България - Международни проекти

Смяташ, че призванието ти е да бъдеш „гражданин на света“
и жадуваш за нови култури?
Международните ни проекти са точно за теб!

JCI Twinning Program е проект, чрез който се обменя опит между две локални секции от различни страни. В момента работим по Twinning Program между JCI София и JCI Лондон, както и между JCI Варна и JCI Констанца.
Друга инициатива, JCI European Know-How Transfer, цели обмен на опит и идеи между членове на JCI и членове на Европейската Комисия и парламент. Готов ли си за нови страни и пътешествия?

 

JCI България - Благотворителни каузи

Роден си, за да помагаш на останалите в нужда?
А запозна ли се с нашите благотворителни каузи?

През април 2014 г. организирахме благотворително бягане „Моето сърце е съпричастно“ с цел закупуване на спортни съоръжения за деца с увреждания. Всяка година организираме боядисване на великденски яйца с цел събиране на средства за различни каузи. Ако искаш да помагаш на повече хора, присъедини се към нас!

 

За да станеш член на JCI България, изпрати актуална автобиография и есе на тема „Промяната, която искам да бъда“ на е-mail: membership@jci.bg , като в „Subject“ въведеш: Application-Име-Фамилия-JCI(посочете града, за който кандидатствате).

 

Не ни е страх от промяната, защото я създаваме заедно!

Не ни е страх от проблемите, защото ги решаваме заедно!

Не ни е страх от мечтите, защото ги сбъдваме заедно!

Стани член