JCI Пловдив

JCI Пловдив

Локалната секция на JCI Bulgaria в град Пловдив стартира работа през началото на 2011 година. Ентусиастите там се заемат с проект под името „Кутия на талантите“. Проектът е много добре разписан и привлича за партньор Telerik в град София.
От края на 2013 година JCI Plovdiv активно организира много събития и различни инициативи в града под тепетата. До момента има проведени няколко безплатни семинара по предприемачество с име „Първи стъпки в бизнеса“, редица събития за създаване на Бизнес Контакти – JCI BNE Plovdiv (можете да разгледате снимки в нашата Галерия), езикови кафета (Language Café) и дни на отворените врати, които даваха насоки и разяснения за възможностите на организацията и бъдещите й членове.
През 2014 година JCI Plovdiv участва и в съвместни проекти с други младежки организация, които оперират на локално ниво, като двудневния форум „Be a Leader“ (съвместно AIESEC Plovdiv), както и благотворителната спортна инициатива „Детско здраве“ съвместно със сдружение „Младежки глас“ – Пловдив.
2015 година представлява предпоставка за изкачване на нови връхове. Броят на членове разраства и достига до 15 официални члена, без опоменаване на множеството доброволци и подръжници, които са са готови да помагат на всяко. През тази година се организираха 2 семинара по предприемачество „Първи стъпки в бизнеса“, което се превърна в бранд за JCI Plovdiv и мултикултурната серия от събития под заглавието на „Language Cafe“ взе да придобива все по-голяма популярност сред младите лица в Пловдив. През тази година се отпразнува 100 години JCI с външна публика и допринесе до набиране на нови членове и сключване на партньорски взаимоотношения с други младежки организации със сходни инереси за по-добро общество.

JCI Plovdiv подкрепя също така доброволчески каузи и тази година се включи в общинската инициатива „Седмица на благотворителността“ чрез събране на най-много средства след конценрта на Камен Донев за реновиране на детската площадка. Благодарение на дарителите с книги към нашата инициативата „Кутия за книги“ все се събират големи количества и се предават на библиотеки, читалище, домове на сираци и от тях се използва част за дарителски кампании.

Тази година се организира и събитие на тема: „Защо се завърнах в България“ с цел провокиране на младите българи за по-обстойно разсъждаване върху обучение, работа и/или живот в Страна или в чужбина.
Силната мотивация на пловдивския екип се инвестира и в предоставяне на платформа за съвместна работа с други НПО-та и в последствие повишаване на стойността за позитивна промяна. Предстои развиването на нови проекти и разрастване на локалната секция през 2016 година. За повече информация относно предстоящи събития и проекти, можете да следите официалната Facebook страница на JCI Plovdiv или да ни пишете на e-mail: plovdiv@jci.bg

 

Екип на JCI Plovdiv 2015:

Petar Dyaksov JCI Local President

Petar Dyaksov
Local President 2015 &nbsp
email: petar.dyaskov@jci.bg
phone: 0887 829 261

 

 

Linda-Massarwe
Linda Massarwe
Deputy President “Strategic Development”
email: linda.massarwe@jci.bg

 

 

10646833_10204003039420253_7130473452347176405_nBozhidar Yankov
Deputy President “PR & Marketing”
email: bozhidar.yankov@jci.bg

 
 
 
 

MiryanaMiryana Kutseva
Deputy President “Events & Trainings”
email: miryana.kutseva@jci.bg

 

 

JCI Пловдив

Вашият коментар