Семинар на Паоло Руджери в България

СВЕТОВНОИЗВЕСТНИЯТ БИЗНЕС КОНСУЛТАНТ
ПАОЛО РУДЖЕРИ
СЪС СЕМИНАР ВЪВ ВАРНА

На 28.01.2014 г., вторник, от 13.30 часа в Хотел “Галерия Графит” – гр. Варна ще се проведе бизнес семинар на топ консултанта на малки и средни предприятия в Европа и САЩ Паоло Руджери. Организатори на форума са Open Mind Management и JCI Bulgaria.

Темата на семинара за мениджъри, предприемачи и стопански ръководители е:

„Малки и средни предприятия, които побеждават кризата”

Участниците във форума ще получат ценни идеи и съвети как да управляват своята компания във време на криза, как да предприемат правилните стратегии и как да печелят повече. Освен това те ще бъдат запознати с авангардна иновация в бизнес управлението, която помага да се откриват продуктивни и мотивирани хора – Безплатен HT Beta Analysis на индивидуалната продуктивност. Участниците в събитието ще имат възможността да узнаят кои са техните силни страни и кои са характеристиките, които е необходимо да подобрят, за да превъзхождат конкурентите си като мениджър и предприемач.

Паоло Руджери е един от основателите и партньор в Mind Consulting Италия, най-голямата италианска консултантска фирма за малки и средни предприятия. Той е експерт по лидерство, управление на хора, обучение на персонал, написал е няколко книги по темата и е дал хиляди вдъхновяващи обучения и презентации в Европа и САЩ.

 

Откъс от предговора към едноименната книга на Паоло Руджери – „Новите Лидери”:

„ … Всички епохи са белязани с присъствието на велики лидери. Необикновени личности с неустоима харизма, способни да събудят заспалите мечти и да водят множеството към реализиране на нови сценарии, които повечето хора не могат веднага да си представят … Лидерът е бил синоним на личност с големи добродетели, в състояние да разбира нуждите и надеждите на цял един народ. Бил е същество, което се отличава с морална цялостност и вътрешна сила. Имал е една велика цел за постигане и неудържима решителност да я преследва…”

Семинар на Паоло Руджери в България