Кариерен форум (Y)Our Future Sofia 29.10.16

jci-banner-batko_did_that

Кариерният форум (Y)Our Future ще се проведе на 29-ти октомври в Софийски Университет, зала Аула. Ако търсите работа, това събитие е прекрасна възможност за Вас!

Проектът има за цел да подготви студентите от различни специалности за първите им и изключително важни срещи с бизнеса. Специалисти и практици в сферата на човешките ресурси от български и международни компании ще прекарат с избрани 100 студенти един ден, в рамките на който ще им разкажат под формата на лекции и уъркшопи „неща от кухнята“ за по-добро представяне на интервю; по-атрактивно CV и мотивационно писмо; тенденции в бизнеса и динамика на различните индустрии. Освен това, всеки студент ще получи и индивидуална CV консултация от HR специaлист и насоки за по-успешно представяне. През това време на разположение на желаещите ще бъде професионален фотограф, който ще подготвя снимки за CV. За да спомогнем за реалното наемане на младите, обещаващи български кадри, ще завършим деня с кариерен панаир, на който студентите ще имат възможност да се запознаят с компаниите, присъстващи на събитието и кариерните възможности при тях.

Програма

09:00-09:30 – Регистрация

09:30-10:30 – “Как да впечатлим бизнеса: Когато търсим работа и когато започваме собствен бизнес” – Георги Първанов, Предприемач и собственик на бизнес; специалист с над 20 години международен опит в областта на човешките ресурси

10:30-11:30 – “Поведение по време на интервю – интересни и често срещани въпроси” – Златин Георгиев, Мениджър “Връзки с университетите за региона EMEA” с опит в интервюирането на вътрешни и външни кандидати за различни позиции в България и Европа.

11:30-12:00 – Свободно време за обяд

12:00-13:00 – “Story telling” в Бизнеса – Иван Ганчев, Мениджър в Уника Живот АД с иновативен подход в комуникацията и солиден опит в управлението на екипи, обучения и продажби.

13:00-14:00 – “Моделът на успеха или как да успяваш в България” – Светослав Герогиев, Вицепрезидент в C3i Healthcare Connections. Вярва, че успехът е дълъг път, по който всеки има нужните ресурси да премине и един от гарантите за успешното му извървяване е подготовката и упоритостта.

14:00-14:15 – Кафе пауза

14.15-15.45 – “CV клиника” – всеки участник ще получи ценни съвети и препоръки от HR специалист относно конкурентността на своето CV

14.15-15.45 – Професионална снимка за CV – фотограф ще бъде на разположение за всеки, който желае да блесне с издържана в делови стил снимка за CV

15:45-17.30 – Кариерно изложение – фирмите партньори на събитието ще представят своята дейност и най-атрактивните си отворени позиции

(Y)Our Future е проект на JCI Брюксел, който от JCI София реализирахме на местна почва. След успешното пилотиране на проекта през 2015г. в УНСС, тази година се завръщаме с още повече ентусиазъм и опит в Аулата на Софийски Университет „Св. Климент Охридски“.

Събитието изисква ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ – http://www.our-future.eu/sofia2016/register/

http://www.our-future.eu/sofia2016

Кариерен форум (Y)Our Future Sofia 29.10.16