Отворена лекция „Медии и PR в България – митове и реалност“

MediasPR

На 27.02.2016 г. от 13:00 ч. в зала „Америка за България в Софийски университет „Св. Климент Охридски” Junior Chamber International (JCI) Sofia организира лекция на тема: „МЕДИИ И PR В БЪЛГАРИЯ – МИТОВЕ И РЕАЛНОСТ” с лектор Цветомира Георгиева.

Цвети е многогодишен специалист в сферата на журналистиката и PR-а. В момента е PR мениджър в агенция PRPlay. Започва работа в сферата на връзките с обществеността през месец септември 2012 г. като главен експерт в пресцентъра на Министерството на здравеопазването. Преди това има 7 годишен стаж в българските медии. Работила е последователно в Информационна агенция „Фокус”, LiveNews и в. „Телеграф” като здравен и парламентарен репортер. В продължение на близо две години е автор и водещ на седмично едночасово здравно предаване по радио „Фокус”. Завършила е „Социална педагогика” към Софийски университет „Св. Климент Охридски” и е магистър по „Маркетинг” към ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий”.

Освен тайните на медиите и професионалния PR в България, на събитието ще можете да разберете повече за младежката неправителствена организация JCI (www.jci.bg) и защо JCI е организация, която предоставя възможности за развитие, които разгръщат потенциала на младите хора да създават положителна промяна. На самото събитие ще бъдат предоставени формуляри за желаещите да разберат повече за организацията и да станат част от нея. JCI има 100-годишна история, присъства в над 120 държави по света и има 200 000 члена и 5000 локални секции. Развива проекти в 5 направления – бизнес, международни, социални, благотворителни и обучения.

Програма на събитието:
13:00–13:30 Регистрация
13:30–15:00 Медии и PR в България – митове и реалност
15:00–16:00 JCI Bulgaria – Младежка НПО

Присъствието е безплатно, но местата са ограничени и е нужна предварителна регистрация тук.

Ще ви очакваме на 27.02.2016 г., (събота) от 13:00 ч. в зала „Америка за България” (Южно крило ет. 1, Ректорат) на Софийския университет „Св. Климент Охридски”.

Отворена лекция „Медии и PR в България – митове и реалност“