Какви са възможностите за развитие в JCI?

Индивидуални

Като член на JCI ще имаш възможността да развиеш умения на бъдещ лидер като:
• Целеполагане
• Управление на времето
• Комуникация
Говорене пред публика
• Дебати и други.

Обществени

Членовете ни идентифицират нужди в градовете и общностите си и разработват устойчиви и дългосрочни решения.

Международни

Като част от международна организация с над 200 000 члена, ще имаш възможност да общуваш с хора от цял свят, да участваш в международни събития и обучения, да научаваш за различни култури, да срещнеш нови приятели и бизнес партньори, а защо не и любовта? 😉

Професионални

Като член на JCI освен безценни контакти с вдъхновяващи предприемачи, ще имаш възможност да придобиеш и приложиш на практика умения, които може да са от полза в развитието ти като професионалист и/или предприемач, като маркетинг, управление, нетуъркинг и др.

Членовете на JCI са на възраст между 18 и 40 години. Те са хора с лидерски потенциал, които желаят да се развиват и да създадат позитивна промяна в обществото посредством проекти и събития.

В България има 4 локални секции – Варна, София, Пловдив и Плевен. С оглед на пандемията, голяма част от срещите и събитията ни се провеждат онлайн, така че можеш да бъдеш част от всяка една от тези секции. А ако искаш да стартираш JCI и в своя град, не се колебай да се свържеш с нас, за да ти помогнем да го направиш!