В търсене на най-подходящия начин да подпомогне ремонта на бъдещия Дневен център за деца и лица с епилепсия, JCI Sofia организира благотворително събитие – Treasure Hunt из потайностите на гр. София. Центърът се намира в сградата на бул. „Сливница“ № 212, любезно предоставена от Столична община, на 24.10.2015 г.

Помещението, за чийто ремонт инициативата събираше средства, е около 200 кв.м. и е собственост на Столична община, предоставено целево на Асоциацията на родителите на деца с епилепсия за изграждането на дневен център. Помещението обаче не беше годно за ползване и се нуждаеше от основен ремонт на приблизителна стойност около 50 000 лв. С цел да подпомогне набирането на тази сума, екипът на JCI Sofia постави началото на дарителска акция чрез организиране на благотворителен Treasure Hunt – едно уникално забавление, в което преследвайки „указания” и решавайки загадки, жителите и гостите на София да се забавляват, да опознаят тайните на столицата и да подпомогнат извършването на едно добро дело.

Treasure Hunt е състезание на открито, което се проведе в гр. София на 24.10.2015 г. и в което взеха участие около 10 отбора от двама или трима души, преминавайки през различни задачи и предизвикателства, свързани с историята и културата на София, търсейки различни указания под формата на загадки или игри.

Categories: София

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *