Както винаги сме ви подготвили много приятни емоции, забавления, вкусни специалитети и екзотични напитки представени от над 10 различни култури!

Culture Bites & Vibes е мултикултурен фестивал, който дава възможност на хора от различни култури живеещи в България, да представят своята култура и начин на живот, чрез музика, танци, храна, напитки и облекло.

Този път ще имате възможност да се запознаете с хора от : Виетнам, Австралия, Германия, Мексико, Китай, Сао Томе, България, Италия, Индия и други.

Освен вкусни храни и екзотични коктейли от нашите щандове, ще имате възможност да се облечете в традиционни дрехи и да пробвате характерни танци на държавите участнички във фестивала. Ще се запознаете с някои от особеностите на различните езици, но най-важното е, че ще имате шанс да общувате с хора от различни националности. Всички те на пръв поглед са различни по произход и култура, но в същото време си приличат толкова много.

Culture Bites & Vibes е събитие, има за цел да даде възможност на пловдивчани да се докоснат и опознаят нови и различни култури по забавен и интерактивен начин.

Culture Bites & Vibes вече е един устойчив проект, който спомага за по-бързата и лесна интеграция на хора от чужбина избрали България за място за развитие и живот. Това от своя страна ще допринесе за позитивният имидж на град Пловдив, като Европейска столица на Културата 2019.

ДАТА: 4 ноември 2017 от 13.00 до 16.00
МЯСТО: Limacon Eveent Center
FACEBOOK събитие: Culture Bites & Vibes Plovdiv – November 2017

ДАТА: 20 май 2017 от 14.00 до 18.00
МЯСТО: Limacon Event Center
FACEBOOK събитие: Culture Bites & Vibes Plovdiv – May 2017

ДАТА: 15 октомври 2016 от 14.00 до 19.00
МЯСТО: кв. Капана
FACEBOOK събитие: Culture Bites & Vibes Plovdiv – October 2016

ДАТА: 26 март 2016 от 12.00 до 16.00
МЯСТО: кв. Капана
FACEBOOK събитие: Culture Bites & Vibes Plovdiv – March 2016


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *