Колкото и понякога да не ни се иска да признаем – парите играят огромна роля в живота ни. За много хора се оказва, че биват управлявани от парите, а не обратното.

Ние в JCI Варна вярваме, че информираността и споделянето на добри практики могат да повлияят положително на тази тенденция. За това ви каним на безплатен семинар за финансова грамотност – “Пътеводител за лични финанси”. Ако сте млади и амбициозни хора, желаещи да научат повече относно управлението на собствения или семейния бюджет, това събитие е за вас.

Ще имате възможност да се запознаете с основни финансови правила свързани с печеленето на пари, спестяването и инвестирането им. Висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит ще представят интересно и интерактивно обучение. Партньорите ни са една от най-успешните компании в peer-to-peer финансирането и един от съоснователите на Българската финтек асоциация – Klear Lending.

Ще имате възможността да чуете и бонус лекция от CEO на компанията (лекцията ще е на английски език). Той ще разкаже за своя опит и ще даде безценни съвети и знания за финансите и бизнеса.

В практическата част участниците ще могат да опитат и приложат представените теоретични концепции.

Семинарът ще постави основи или надгради знанията ви за финансите и как да пестите повече и инвестирате.

ДАТА: 18 май 2019 от 10.00 до 13.00
МЯСТО: Икономически университет – Варна
FACEBOOK събитие: Пътеводител за лични финанси

Categories: Варна

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *