Между 11-13 Октомври ще се състои конференцията ‘Business Meets Culture”, която е част от ежегодната национална конвенция на младежката неправителствена организация JCI Bulgaria.
Тридневното събитие ще се проведе в „Европейската столица на културата“ за 2019 година град Пловдив, в емблематичния ресторант „Пълдин“, намиращ се в Стария град.

“Business Meets Culture” има за цел да представи пресечната точка между културата и бизнеса. Как културата влиея положително на бизнеса и как може културата да бъде използвана за създаване и развитие на успешен бизнес. Участниците ще имат възможност да почерпят опит от успешни предприемачи и лектори с международен опит в различни области. В същото време посетителите ще могат да се докоснат до духа на древния и изпълнен с енергия български град Пловдив, ставайки част от събитията на „Културната столица на Европа“.
Ковенцията ще събере на едно място хора от България и Европа, включващи се в интересни лекции и интерактивни workshop-и, давайки ценни съвети и споделяйки практически опит в развитието на културни и бизнес проекти.

Конвенцията се организира от международната младежка неправителствена организация JCI Bulgaria, която се провежда всяка година на различна локация. През 2019 конференцията се организира от локалната организация от града под тепетата JCI Plovdiv, която организирайки втората си национална конференция след успешната “Business on the Hills” през 2016 с над 120 участника.

Вземи своя билет!

ДАТА: от 11 октомври 2019 13.00 до 13 октомври 16.00
МЯСТО: ресторант Пълдин, ул. Княз Церетелев
FACEBOOK събитие: Business Meets Culture – JCI Bulgaria National Convention 2019


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *