“Вечерта на виното” е събитие за създаване на бизнес контакти, на което собственици на фирми, мениджъри и експерти от различни области имат възможност да обменят идеи, да споделят опит и да дадат началото на успешни бизнес партньорства.

Всичко това се случва в неформална обстановка, в която участниците могат да научат тайните на виното от страстни ценители и сомелиери.

Speed Networking формата, в който ще протече вечерта, Ви дава възможност да се запознаете с всеки един от присъстващите гости и да създадете ценни бизнес контакти. От личен опит можем да кажем, че участието в нетуъркинг събития обогатява мрежата ни от контакти и заздравява вече съществуващите полезни връзки. Затова отново очакваме една ползотворна среща с хора от различни сфери на дейност в неформална обстановка наслаждавайки се на страхотни вина.

Този вид събития са считани за една от най-добрите форми за намиране на нови контакти, бизнес партньори и потенциални клиенти. Всеки един участник ще си създаде бизнес контактна среда под формата на 4-5 минутни разговори с доказани професионалисти в различни области. След разговорите ще има коктейл/вино дегустация, където дискусиите ще продължат, като участниците ще обсъждат идеи, ще обменят опит и ще изграждат основата на ползотворни бъдещи партньорства.

От 2016 насам, вечерите на виното са се провеждали в:

Събитията събират между 60-130 човека от различни сфери на бизнеса и професионалисти, представители на различни компании, опериращи на националните и световните пазари.

Categories: Варна

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *