JCI Varna


За организацията

Локалната секция на JCI Bulgaria във Варна започва дейност през 2012 година. С инициативата се заема Темелко Дечев, който научава за организацията от приятели в Румъния и Франция и след няколко успешни събития намира съмишленици в града. Новозаформилият се клон на международното НПО бързо набира скорост в града и скоро се радва на силен интерес от страна на граждани, корпоративни партньори и институции. През годините JCI Varna организира редица успешни проекти и събития включително Социалните понеделници, JCI Language Cafe, Кариерен форум “Our Future”, Седмица на спорта, Project Z, Първи стъпки в бизнеса, JCI Fun Run, JCI Business Networking: Вечер на виното и още други.

JCI Varna

Екипът на JCI Varna през 2021

Калина Захариева

Локален Президент

Калина е бакалавър по международен бизнес и работи като маркетинг специалист. Нейната страст са социалните събития в JCI.

Анна Михайлова

Миналогодишен Локален Президент

Анна е магистър по туризъм и страстта ѝ е да помага на хората да се развиват. Тя подпомага JCI секциите в техните усилия да привличат нови членове и планира тяхното развитие.

Полина Цветкова

Вицепрезидент Маркетинг и PR

Полина в момента учи за PR специалист и се възползва от възможността да тества наученото в рамките на сигурната среда на JCI.

Катерина Русева

Вицепрезидент Събития и Обучения

Катерина е студентка във ВВМУ `` Н. Й. Вапцаров`` и е доброволец в множество НПО в България. Обича да помага на хората около себе си да бъдат по-организирани.

Проектите на JCI Varna

JCI Language Cafe

JCI Language Cafe

August 01, 2019

“JCI Езиково кафе” – Социално събитие за упражняване на чужд език с нови запознанства. Основната цел на “JCI Езиково кафе” е да Ви предостави възможност да се запознаете с нови...