Благотворителен Treasure Hunt

Благотворителен Treasure HuntСофия - 24.10.2015 г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Искате ли да се забавлявате с близки и приятели? Искате ли да разберете колко добре познавате София и историята на България? Искате ли да изпитате приключенския си дух? А искате ли да съчетаете всичко това с една добра кауза – да помогнете за изграждането на първия за България Дневен център за деца и лица с епилепсия в София?

Включете се на 24.10.2015 г. (събота) в благотворителния Treasure Hunt, организиран от Junior Chamber International (JCI) – София. Чрез него ще положим заедно началото на набирането на средства за извършване на ремонт на помещение за изграждане на Дневен център за деца и лица с епилепсия!

Участието в състезанието е по отбори до 4-ма души.

Участниците трябва да са пълнолетни граждани или да са с придружител.

Всеки отбор трябва да има име и да плати на място 30 лв., които отиват за дарение за детския център.

Он лайн регистрацията на отборите е препоръчителна: https://docs.google.com/forms/d/14t1DxlprNSDwMqwRcj7dcz-X-hQX1gTKUCFAyTW-s9A/viewform?c=0&w=1

Началната и финалната точка на състезанието засега остават тайна.

Официалният старт на благотворителния Treasure Hunt ще бъде даден в 10.30 ч.

Регистрацията за участие на място ще се извършва от 9.30 до 10.15 ч.

Всеки отбор ще получи сертификат за дарение срещу платената от сума.

Освен това ви очакват куп изненади!

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА КАУЗАТА:

Асоциацията на родители на деца с епилепсия (АРДЕ) разполага с помещение от около 200 кв. м в центъра на София, предоставено й за безвъзмездно ползване преди около 2 години от Столична община. Имотът е предоставен с цел да се изгради първия в България Дневен център за деца и лица в епилепсия.

По план е предвидено бъдещият център да разполага със: стая за арт терапия, рисуване и работилница за изработване на различни сувенири и предмети на изкуството; стая за рехабилитация; компютърна зала; стая за игри и отдих; стая за терапии с логопед и психолог; кухненско помещение; 2 бани и 2 тоалетни. В грижата за децата се планира да се ангажират около 15 души.

За съжаление, за да бъде използван по предназначение, имотът има нужда от основен ремонт, който по предварителни разчети е на стойност от около 50 000 лв. Сумата е непосилна за организацията, поради което екипът на JCI-София организира благотворителен Treasure Hunt, чрез който жителите и гостите на столицата да поставят началото на дарителската акция, докато се забавляват, преминавайки през различни задачи и предизвикателства, свързани с историята и културата на София и търсейки различни указания под формата на загадки или игри.

За тези от вас, които нямат възможност да присъстват на събитието, но имат желание да помогнат на АРДЕ да създаде първия в България Дневен център за деца и лица с епилепсия, предоставяме специално създадената за целта банкова сметка.

Набирателна сметка за ремонт на Дневен център за деца и лица с епилепсия:

Банка ДСК ЕАД
Клон Иван Вазов – София
Бул. „Витоша „№176
BG80STSA93000020970244