JCI София

sofia2

Локалната секция на JCI България в София съществува още през далечната 1980 г. След като претърпява няколко изменения, организацията се завръща на хоризонта през 2011 година с инициатори: Николай Стоянов, Магдалина Златева и Ивайло Николов.
И въпреки че са едва трима, младите ентусиасти не се отказват. След редица събития, организацията набира популярност, предизвиква интереса на младите хора и събужда желанието за промяна. А резултатите не закъсняват. Членове от други градове се свързват с „основателите“, за да открият локални секции и така се увеличава желанието на още млади, амбициозни хора да се включат в организацията. Днес нашите „основатели“ си спомнят за тези дни с усмивка на лице.

Към настоящия момент JCI София наброява над 30 човека.

За да се присъедините към организацията, трябва да изпратите актуална автобиография и да попълните JCI_Bulgaria_Molba-deklaracia_var.2016 на е-mail: membership@jci.bg, като в “Subject” напишете: Application-Име-Фамилия-JCI Sofia. След което екипът ни ще разгледа Вашата кандидатура и ще се свърже с Вас.

Екип на JCI Sofia 2016:

Яница Димитрова
Local President
e-mail: yanitsa.dimitrova@jci.bg

Ана Николова
Immediate Past President
e-mail: ana.nikolova@jci.bg

Николай Ганчев
Deputy President „Strategic Partnerships“
e-mail: nikolay.ganchev@jci.bg

Нина Памукчиева
Deputy President „Growth and Development“
e-mail: nina.stefanova@jci.bg

Стела Ангелова
Deputy President „Events and Trainings“
e-mail: stela.angelova@jci.bg