JCI Варна

varna

Локалната секция на JCI Bulgaria във Варна започва дейност през 2012 година. С инициативата се заема Темелко Дечев, който научава за организацията от приятели в Румъния и Франция.
Новозаформилият се клон на международното НПО бързо набира скорост в града и скоро се радва на силен интерес от страна на граждани, корпоративни партньори и институции.

One thought on “JCI Варна

 • февруари 28, 2015 at 18:33
  Permalink

  Здравейте JCI Варна,

  Пиша Ви от името на Обединени идеи за България. Ние сме неправителствена организация и общност, съставена от млади българи в страната и чужбина, а дейността ни е свързана със създаването и реализирането на различни социално-предприемачески и образователни проекти.

  Обръщаме се към Вас във връзка с наша предстояща инициатива: форума „Идеи на хоризонта” (гр. Варна, 13-15ти март). Събитието, организирано съвместно в Beehive-Варна, е платформа за създаване на реални социални проекти в сферите Образование, Градска и околна среда и Култура. В него ще вземат участие около 25 български студенти от страната и чужбина, които ще бъдат разпределени в трите работни екипа. Дейностите в тях са насочени към градивни дискусии и реални инициативи, които да бъдат реализирани от самите участниците по време на и след събитието.

  Вярваме, че можем да си бъдем взаимно полезни, тъй като ние сме готови да се ангажираме с реклама на вашата организация в сайта ни, в фейсбук страницата ни и по време на събитието. Много бихме се радвали, ако ваши представители имат възможност да присъстват лично или да участват в нашата инициатива, като те ще имат специални места.

  Освен популяризирането на форума всякаква подкрепа от ваша страна като например идея за лектор или ментор, а и всякакви материали ще ни бъде много полезна. Срокът на записване ще бъде удължен до 8 март. Ако имате каквито и да е въпроси, не се колебайте да се свържете с мен.

  Повече информация за Обединени идеи за България, както и за самия форум, може да откриете на сайта ни: http://oib.bg/, а инициативи, започнати от участници на предишни издания на форума „Идеите – това сме ние“ на ОИБ и превърнати от създателите си в примери за социално предприемачество са напр. ПОдЛЕЗНО, Лечение без граници, Идействай.

  Благодаря Ви сърдечно за отделеното внимание и се надявам на скорошен отговор от Ваша страна!

  С уважение,

  Десислава Щерева

Comments are closed.