Вечер на виното

Вечер на виното

В JCI вярваме, че всичко е по-лесно, когато познаваш правилните хора, a мрежата от контакти допринася за успехът на всеки бизнес!

Speed Networking формата, в който ще протече вечерта, Ви дава възможност да се запознаете с всеки един от присъстващите гости и да създадете ценни бизнес контакти. От личен опит можем да кажем, че участието в нетуъркинг събития обогатява мрежата ни от контакти и заздравява вече съществуващите полезни връзки. Затова отново очакваме една ползотворна среща с хора от различни сфери на дейност в неформална обстановка наслаждавайки се на страхотни вина.

Този вид събития са считани за една от най-добрите форми за намиране на нови контакти, бизнес партньори и потенциални клиенти. Всеки един участник ще си създаде бизнес контактна среда под формата на 4-5 минутни разговори с доказани професионалисти в различни области. След разговорите ще има коктейл/вино дегустация, където дискусиите ще продължат, като участниците ще обсъждат идеи, ще обменят опит и ще изграждат основата на ползотворни бъдещи партньорства.

Тайните на хубавото вино ще ни разкрие Красимир Андреев – страстен почитател на добрите български вина, член на „Асоциацията на професионалните сомелиери” и един от основателите на проекта „WinesBulgaria.com”, където се представят селектирани български вина в ограничени количества на клиенти в България и чужбина.

Да бъдете на правилното място и в правилното време е предпоставка да срещнете хора с висока добавена стойност за вашия бизнес!

Дрескод: Business Casual

ДАТА: 1 февруари 2019 от 19.00 до 23.00
МЯСТО: хотел Галерия Графит, бул. Княз Борис I 65
FACEBOOK събитие: Вечер на виното и изкуството

ДАТА: 9 февруари 2018 от 19.00 до 22.00
МЯСТО: зала Галатея, хотел Димят, бул. Княз Борис I 111
FACEBOOK събитие: Вечер на виното – Masterclass

ДАТА: 17 ноември 2017 от 19.00 до 22.00
МЯСТО: Ротонда на Опера Варна в сградата на Драматичен театър “Стоян Бъчваров”, пл. Независимост 1
FACEBOOK събитие: Вечер на Виното в Операта

ДАТА: 10 февруари 2017 от 19.00 до 22.00
МЯСТО: Винарна Стара Варна, ул. Цар Калоян 5
FACEBOOK събитие: Бизнес нетуъркинг – “Вечер на виното”

ДАТА: 14 април 2016 от 19.00 до 21.00
МЯСТО: хотел Аква, Варна
FACEBOOK събитие: JCI Business Networking Event – Събитие за създаване на бизнес контакти

share