За организацията

Junior Chamber International (JCI) е международна неправителствена организация, обединяваща млади, амбициозни и активни хора от цял свят. Тя е създадена през 1944 г. в щата Мисури (САЩ) и има представителства в над 120 държави.

Организацията представлява една своеобразна школа, която превръща своите членове в изключителни професионалисти, успешни предприемачи и дейни лидери. В нея членуват хората с идеи, за които креативността не е просто дума. На международно ниво JCI може да се похвали с една изключително богата палитра от стартиращи предприемачи, лидери и мениджъри в различни области и сътрудници от неправителствения сектор.

JCI България e създадена през 2011 година и до момента има три локални секции: в София, Пловдив и Варна. Организацията притежава няколко области на дейност: бизнес инициативи, социални дейности, международни проекти и благотворителни каузи.

До момента JCI България има установени взаимоотношения с БТПП, Уницеф, Президентството на Република България, AIESEC, СУ, ВУЗФ, както и с редица неправителствени организации и медийни партньори.

Нашата организация има амбицията да бъде общността, която успоредно със собственото си развитие и самоусъвършенстването на своите членове, работи и за благоденствието на околните. JCI България е мястото, където можеш да израстваш като професионалист, лидер и да се превърнеш в двигател на промяната.

Затова през 2015 г. си поставихме за цел да увеличим броя на локалните клонове в България. Това дава възможността на хиляди млади и целеустремени българи да станат част от нас. Искаме заедно с новите си доброволци да поставим началото на ново възможности за развитие пред българското общество.

 

Защо да станеш част от нас?

Защото, като член на JCI, ти ще имаш възможността:
да обогатиш своите контакти;
да участваш в организирането на локални и международни събития;
да се научиш да работиш в международна среда с хора от различни култури;
да пътуваш по света за някое от многобройните ни ни обучения;
да участваш в конференции и социални събития и още много безгранични възможности!

 

В JCI имаш свободата да развиваш себе си, да израснеш като личност и професионалист и да станеш част от глобалната позитивна промяна!

 

Кандидатствай сега! Стани член на JCI България!

 

ana-nikolova


Ana nikolova

National President
email: ana.nikolova@jci.bg

Petar Dyaksov JCI Local President


Petar Dyaksov

Executive Vice President
email: petar.dyaksov@jci.bg

yana-yanakieva


Yana Yanakieva

VP Growth & Development
email: yana.yanakieva@jci.bg

JCI Sofia JCI Plovdiv JCI Varna