История на JCI Plovdiv

Локалната секция на JCI Bulgaria в град Пловдив стартира работа в началото на 2011 година. Ентусиастите там се заемат с проект под името „Кутия на талантите“. Проектът е много добре разработен и бързо привлича партньори.
От края на 2013 година JCI Plovdiv активно организира много събития и различни инициативи в града под тепетата. До момента има проведени десет безплатни семинара по предприемачество с име „Първи стъпки в бизнеса“, няколко събития за създаване на Бизнес Контакти – JCI BNE Plovdiv, множество издания на формата Езиково кафене (Language Cafe) и редица JCI Open Days, които дават насоки и разяснения за възможностите в организацията.
JCI Plovdiv участва и в съвместни проекти с други младежки организации, които оперират на локално ниво. Примери за това са двудневния форум „Be a Leader“ (съвместно AIESEC Plovdiv), както и благотворителната спортна инициатива „Детско здраве“ (съвместно със сдружение „Младежки глас“ – Пловдив). JCI Plovdiv дейно подкрепя и участва в благотворителната кампания "Капачки за Бъдеще".

ЕКИП

ПЕТЪР ДЯКСОВ

ПЛАМЕН ИВАНОВ

Виж какво ни предстои в Пловдив

youtube tumb

Language café 2020

В “JCI Езиково кафе” имате възможност да се запознаете с нови хора, с които да говорите чужд език в разчупена обстановка. Участие в събитията вземат и много чуждестранни студенти, гости…
Print pink

Капачки за Бъдеще

JCI Plovdiv имаше честта да подкрепи благотворителната кампания Капачки за Бъдеще тази събота. Радваме се, че успяхме да бъдем част от каузата и да се срещнем с лъчезарни хора с…